Home Strange things Ποιος ειναι ο δικος σας Αριθμος Πεπρωμενου;

Ποιος ειναι ο δικος σας Αριθμος Πεπρωμενου;

0 comment

Συνέντευξη του Μάνου Μηκίδη, Μαθηματικού-Αριθμολόγου*

 

Ποια είναι η Αριθμολογία και τι σημαίνει για εμάς;

  • Eίναι η ‘’Επιστήμη των Αριθμών’’.  Μελετά τους συμβολισμούς των αριθμών και την σημασία τους στην καθημερινή ζωή. Ασχολείται με την ανάλυση/σύνθεση της ανθρώπινης ζωής, με βάση τους αριθμούς, εφαρμόζοντας απλές μαθηματικές πράξεις. Μελετώντας τα δεδομένα που προκύπτουν τόσο από την ημερομηνία γέννησης όσο και το oνοματεπώνυμο, έχουμε ένα εργαλείο που μας βοηθά να αποκρυπτογραφήσουμε απλά και με ακρίβεια τα γεγονότα της ζωής μας ή/και των προσώπων που μας ενδιαφέρουν.
linda-time

Collage by VT in 1990

Πώς η ημερομηνία γέννησης επηρεάζει τη ζωή μας;

  • Αν αθρίσουμε τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς μας, βγαίνει ο δικός μας Αριθμός Πεπρωμένου. Αποτελεί θεμέλιο λίθο της εξέλιξής μας, που εξηγεί πώς είναι καλύτερο να εξελιχθεί η ζωή μας, ποιος είναι o κατάλληλος τρόπος δράσης για ζούμε με ηρεμία, γαλήνη και ισορροπία στο σώμα και στην ψυχή μας. Εκφράζει και τα πιθανά εμπόδια που συναντούμε και πώς μπορούμε να υπερβούμε. Είναι το “Βιβλίο της Ζωής μας“, ο δρόμος που θα βαδίσουμε. Ο Αριθξός Πεπρωμένου είναι ένδειξη αλλά και πρόκληση, χαρακτηρίζει όλη την ύπαρξή μας. Δείχνει τις ευκαιρίες που θα έχουμε ώστε να αφομοιώσουμε σωστά το “μάθημά” μας, εστιάζοντας σε πρόσωπα και συνθήκες που θα συναντήσουμε.

Πώς μπορώ να βρω τον Αριθμό Πεπρωμένου μου; Αν πχ έχω γεννηθεί στις 12/11/1989.

Μετατρέπουμε ξεχωριστά τη γενέθλια ημέρα, τον μήνα και τη χρονολογία σε μονοψήφιο αριθμό. Στην ημερομηνία που μου δίνετε, μετατρέπουμε πρώτα τη γεννέθλια μέρα:12=1+2=3. Μετά τον μήνα: 11=1+1=2. Και μετά τη χρονιά:1+9+8+9=27=2+7=9. Κατόπιν τα προσθέτουμε: 3+2+9=5. Άρα το 5 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου σας. Προσοχή:  Αν καταλήγετε στον διψήφιο αριθμό 11 κπηγαίνετε στο κεφάλαιο για τον αριθμό αυτόν (πατήστε στο σύνδεσμο “κεφάλαιο’).

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για κάθε Αριθμό Πεπρωμένου, γιατί έχουμε και θέματα να κοιτάξουμε!

  • Ας παίξουμε λοιπόν με τους αριθμούς… Θα σας πω περιληπτικά ποια είναι η πρώτη εικόνα για ένα άτομο, με τα καλά του και τα αρνητικά του, όπως την παρουσιάζει ο Αριθμός Πεπρωμένου.


1-b
Αρθμός Πεπρωμένου 1:  Άτομο φιλόδοξο, ανεξάρτητο, ηγετικό, ξεχωριστό. Παίρνει πρωτοβουλίες. Έχει εσωτερική δύναμη, δημιουργικότητα, αυτάρκεια και ισχυρή θέληση που το οδηγεί να εργαστεί σκληρά για να πετύχει τους στόχους του.

Στην αρνητική του μορφή: Ματαιοδοξία, στενοκεφαλιά, πείσμα και εγωισμός. Θέλει να έχει τον υπερβολικά έλεγχο. Έλλειψη συναισθήματος, αλαζονεία και επιθετικότητα.

 

2-cΑρθμός Πεπρωμένου 2

Θετικά: Ευγένια, γοητεία, δυνατή διαίσθηση και καλά κρυμμένες ευαισθησίες. Πιστεύει στη συνεργασία και στο ομαδικό πνεύμα. Έχει διπλωματία και καλούς τρόπους. Δρα ήρεμα και με ανιδιοτέλεια. Θέλει να ζει αρμονικά, να αγαπά και να αγαπιέται.

Στην αρνητική του μορφή: Αναποφασιστικότητα, αβουλία, ευθυνοφοβία και εξάρτηση. Φοβάται τη μοναξιά και το άγνωστο. Απαισιοδοξία, διστακτικότητα, ψυχική αστάθεια.

 

3-aΑρθμός Πεπρωμένου 3

Θετικά: Άτομο που εύκολα βρίσκει πολλούς τρόπους έκφρασης. Έχει έντονη δημιουργικότητα, φαντασία, έμπνευση και ταλέντο. Σχηματίζει ακριβείς εντυπώσεις και ιδέες. Είναι αισιόδοξο, χαρούμενο και ευχάριστο.

Στην αρνητική του μορφή: Διασκοπρίζει μάταια την ενέργειά του, χωρίς κατεύθυνση. Θέλει να τα κάνει όλα μαζί, με υπερβολή, αλλά τα αφήνει μισοτελειωμένα. Κατήφεια και εγωισμός.

 

 

number-4

Σχέδιο της ζωγράφου Ελεάννας Μαρτίνου, αποκλειστικά για το Survivalbox.gr

Αρθμός Πεπρωμένου 4

Θετικά: Άτομο πολύ τακτικό, με ταλέντο στην οργάνωση και στη διαχείριση. Προσέχει τις λεπτομέρειες. Δουλεύει σκληρά. Με μεθοδικότητα και προγραμματισμό, αναπτύσσεται σταθερά και πετυχαίνει τους στόχους του. Έχει έντονη αίσθηση της ηθικής.

Στην αρνητική του μορφή: Ξεροκεφαλιά, εμμονή στη λεπτομέρεια, έλλειψη φαντασίας. Αυτο-μπερδεύεται με την υπερβολική ανάλυση και τσακώνεται με όποιον διαφωνεί μαζί του.

 

 

 

5-paintingΑρθμός Πεπρωμένου 5

Θετικά: Φιλόδοξα σχέδια, φαντασία και καινοτόμες ιδέες. Προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές. Περιέργεια και δίψα για να μάθει καινούργια πράγματα. Άτομο ανεξάρτητο, αεικίνητο και ακούραστο που αγαπά την ελευθερία και … τις μετακομίσεις!

Στην αρνητική του μορφή: Ανυπομονησία και άγχος. Πολυλογία. Απογοητεύεται εύκολα. Παίρνει πολύ βιαστικές αποφάσεις. Άπειρες ιδέες που πρακτικά δεν εφαρμόζονται.

 

 

6-aΑρθμός Πεπρωμένου 6

Θετικά: Άτομο υπεύθυνο, με καλλιτεχνικές τάσεις και πολύ κοινωνικό. Έχει ισορροπία, νιώθει συμπάθεια και γενναιοδωρία για τους ανθρώπους. Αγαπά το σπίτι και τις ‘’εσωτερικές’’ του υποθέσεις. Προσφέρει ευχαρίστως βοήθεια στους δικούς του.

Στην αρνητική του μορφή: Θέλει να κυριαρχεί στους άλλους και να παρεμβαίνει στα δικά τους. Νάρκισσος που είναι επιρρεπής στην κολακεία.

 

 

7-fΑρθμός Πεπρωμένου 7

Θετικά: Ταλέντο στην ανάλυση και στην έρευνα. Αγαπά τη μελέτη, τη γνώση και ψάχνει τις εφευρέσεις. Του αρέχει ο διαλογισμός. Έχει χαρισματική προσωπικότητα και συμπεριφορά. Κατά βάθος αγαπά τη μοναξιά, τη γαλήνη.

Στην αρνητική του μορφή: Άτομο απόμακρο, σιωπηλό και μοναχικό. Έχει τελειομανία. Μπορεί να γίνει σαρκαστικό, άκαμπτο και να εκνευρίζεται.

 

8-bΑρθμός Πεπρωμένου 8

Θετικά: Μεγάλη ικανότητα λήψης αποφάσεων και πολιτικό ταλέντο. Χειρίζεται επιδέξια την εξουσία και τη δύναμη. Εργάζεται για την επίτευξη και την αναγνώριση. Ασκεί κριτική με αποφασιστικότητα και εγκυρότητα.

Στην αρνητική του μορφή: Υπερβολική φιλοδοξία, υλισμός και εργασιομανία. Έλλειψη ευαισθησίας. Δικτάτορας στους υφισταμένους του. Δεν καταφέρνει να διαχειριστεί τα χρήματα.

 

 

 

9-aΑρθμός Πεπρωμένου 9

Θετικά: Άτομο φιλικό και γοητευτικό. Ανθρωπιστής και αλτρουιστής, θέλει να δώσει και όχι να πάρει. Εκφράζεται με φαντασία και ευκολία. Έχει δημιουργικότητα, ευχέρεια στη γραφή και καλλιτεχνικά ταλέντα.

Στην αρνητική του μορφή: Άτομο ευερέθιστο. Διασκορπίζει την ενέργειά του. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής. Απρόσεκτο στα οικονομικά και στις επενδύσεις.

###

* Ο Μάνος Μηκίδης είναι Αριθμολόγος –Μαθηματικός. Για να επικοινωνήσετε μαζί του, στείλτε του email στο man.mikidis@gmail.com. H σελίδα του στο Facebook: www.facebook.com/manos.mikidis

 

You may also like

Leave a Comment