Home Strange things Αναγεννηση μεσα απο σκληρη δουλεια

Αναγεννηση μεσα απο σκληρη δουλεια

0 comment

Αριθμός Πεπρωμένου 4

από τον Μάνο Μηκίδη, Αριθμολόγο-Μαθηματικό

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Αριθμού Πεπρωμένου 4 (ΑΠ4) είναι η εργατικότητα, η πρακτική σκέψη, η φιλόδοξια, η σοβαρότητα και κυρίως η μεθοδικότητα.

Στα άτομα με ΑΠ4 υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στη ζωή τους να συμβεί ένα μεγάλο συνταρακτικό γεγονός, ένα μεγάλο στραπατσάρισμα που θα ανατρέψει τα πάντα. Όμως μέσα από αυτό, μπορούν να αναγεννηθούν, σαν τον φοίνικα μέσα από τις φλόγες, να ακολουθήσουν έναν άλλο δρόμο, και μέσω της σκληρής δουλειάς να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Ένα τέτοιο γεγονός υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συμβεί όταν το 4 προκύπτει από το άθρισμα του αριθμού 22. Παράδειγμα: 1/1/1973 = 1 + 1 + (10+10) = 2 + 20 = 22 = 2 + 2 = 4

Τα άτομα με ΑΠ4 είναι πολύ προσεκτικά και δεν αποφασίζουν εύκολα για ένα ζητημα αν πρώτα δεν έχουν εξετάσει καλά όλα τα δεδομένα. Αυτό γιατί η προσέγγιση που έχουν στη ζωή έχει ως βάση την κοινή λογική. Όμως, από την στιγμή που θα καταλήξουν σε αυτό τελικά που θέλουν να κάνουν, θα προχωρήσουν σταθερά και ακλόνητα προς την υλοποίηση της αποφασής τους. Κι’ όταν λέμε ακλόνητα, εννοούμε βράχο.

Τα άτομα με ΑΠ4 είναι πολύ καλοί, αξιόπιστοι και σταθεροί φίλοι. Δεν αλλάζουν τις απόψεις τους εύκολα, ιδιότητα που έλκει δίπλα τους όσους έχουν ανάγκη έναν ανθρωπο που δεν αλλάζει την συμπεριφορά του απέναντί τους αναλογα με τα πάνω-κάτω που έχει η ζωή.

Η υπερβολική σταθερότητα όμως έχει  την αρνητική της πλευρά. Μπορεί να στηλώσουν τα πόδια και  να γίνουν άκαμπτοι σε οτιδήποτε διαφορετικό. Ή κολλήσουν με εμμονή στη λεπτομέρεια. Στο τέλος, αφού φτάσουν στο αμήν και δουν ότι ο τρόπος που επέλεξαν δεν φέρνει αποτέλεσμα, τότε δέχονται τη συμβουλή και ακούνε και τους άλλους, αφού όμως τους έχουν σκάσει πρώτα. 

Είναι άτομα πρόθυμα και ικανά να δουλέψουν σκληρά, να προετοιμαστούν μεθοδικά και να δομήσουν το σχεδιό τους με τεκμηριωμένη σκέψη. Αφοσιώνονται με πάθος στους στόχους τους, σε κάθε τι που θέλουν μέσα από την καρδιά τους. Το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα για τα άτομα με ΑΠ4, προέρχεται μέσα από την ανάλυση-συνθεση και την μεθοδική εργασία που γίνεται στα σίγουρα. Έτσι η επιτυχία, όταν τελικά πραγματοποιηθεί γίνεται ατράνταχτη.

Πίνακας της Ελεάνας Μαρτίνου

Πίνακας της Ελεάνας Μαρτίνου

Η επιτυχία, έρχεται στα άτομα με ΑΠ4 μόνο με σίγουρες και συνετές κινήσεις – όχι με παράτολμες ενέργειες και παράλογα ρισκα τα οποία πρέπει να αποφεύγουν. Να μην ακούν αερολογίες και πρόχειρες συμβουλές χωρίς πρακτική εφαρμογή. Το άτομα με ΑΠ4 πρέπει να πατάνε σε σταθερό έδαφος και να χτίζουν τη ζωή τους πάνω σε γερά θεμέλια.

Η πρόκληση των ατόμων με ΑΠ4 είναι να ξεπεράσουν τις ανασφάλειες τους μέσω της εργατικότητας, της αντοχής και της υπομονής. Τίποτα δεν πρόκειται να χαριστεί σε ένα πεπρωμενο 4. Ό,τι κερδισει, θα το πετύχει με την αδιάκοπη προσπαθειά του.

Τα άτομα με ΑΠ4 πρέπει να βρουν την έμπνευση για να πραγματοποιήσουν το υψηλότερο δυναμικό που έχουν μέσα τους. Και να δώσουν έμπνευση και κουράγιο στους άλλους με το παράδειγμά τους.

You may also like

Leave a Comment